Tjøme-kvinne vinner 100 000 kroner

7. mai 2020 –3145 PO Tjøme – 100 000 kroner – 100 000 kroner per lodd

Dagens vinner finner vi i postkoden 3145 PO på Tjøme i Vestfold. Der bor en heldig loddkjøper som er alene i postkoden, og dermed vinner dagens postkodegevinst på 100 000 kroner!

Kvinnen jobber som kommunikasjonsrådgiver – og på kundelisten står blant annet Postkodelotteriet, der hun jobber med vinnerkommunikasjon og sosiale medier. Det gjorde henne ikke mindre overrasket da hun ble oppringt med beskjeden om at hun hadde blitt 100 000 kroner rikere. Den siste tiden har hun jobbet hjemmefra, og hun befant seg på hjemmekontoret da hun mottok den hyggelige samtalen fra det som også er en av hennes oppdragsgivere.

– Jeg ble sykt glad, ja herregud. Jeg tenker jo veldig mye på Postkodelotteriet, siden jeg jobber for dem, men når jeg fikk samtalen og skjønte hva det gjaldt så ble jeg jo helt skjelven.

Hun var i ferd med å kjøpe en ny sykkel da hun mottok gledesbeskjeden, og derfor passet hun allerede samme dag på å oppgradere til en litt finere modell enn hun egentlig hadde tenkt. Resten av summen vil hun spare til den dagen hun kan bruke dem på hyggelige opplevelser.

– Det er jo veldig fine ekstrapenger. Ikke så mye at det forandrer livet helt, men det er samtidig nok til at man kan unne seg noen hyggelige opplevelser, når det igjen blir mulig.

Blant opplevelsene hun kan tenke seg i fremtiden, ligger et besøk til undervannsrestauranten Under i Lindesnes og en tur til Svalbard høyt opp på listen.

– Og så vil barna til badeland da, men det får bli litt lenger frem i tid, legger hun til.

Alle loddkjøpere kan vinne

Kommunikasjonssjef i Postkodelotteriet, Roger Magnergård, synes det er hyggelig at en av selskapets konsulenter hadde hell i denne månedens trekning.

– Det stemmer at vi så et velkjent navn da vi trakk ut postkoden 3145 PO, og det synes vi er veldig hyggelig. Hun ble informert om gevinsten på samme måte som alle våre andre vinnere og hun ble minst like overrasket og glad.

– Noe av det som gjør Postkodelotteriet spesielt, er at vi har mange vinnere, noe som igjen gir en stor spredning. Vi legger ingen føringer på om ansatte eller konsulenter får delta. Dette viser bare at alle loddkjøpere kan vinne, sier Magnergård.

Det er mange vinnere i Postkodelotteriet, og ekstra mange nå i mai måned når vi deler ut premier hver eneste dag. Og i tillegg til alle som vinner, er det noen andre som er glade for at Postkodelotteriet har kommet til Norge: Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Alle Postkodelotteriets medlemmer bidrar til viktig arbeid med natur og miljø og at flere barn får vokse opp med en god omsorg. Tusen takk til hver og en av dere!

Vil du også ha sjansen til å vinne?