Ukens postkode er på Eidsvoll

8. mai 2020 – 2080 ME Eidsvoll – 250 000 kroner – 31 250 kroner per lodd

I dag, på selve 75-årsdagen for frigjøringen etter 2. verdenskrig, skal vi til det moderne norske demokratiets vugge. Vi skal til Eidsvoll!

Ukens postkodegevinst går til postkode 2080 ME Eidsvoll. Her deles premiepotten på 250 000 kroner på 8 lodd og syv vinnere i postkoden.

Olaug er en av de som har vunnet, og drømmer om sydlige strøk. – Nå får vi håpe at koronapandemien forsvinner så Europa kan åpne opp igjen. Når det forhåpentligvis skjer så er planen å bestille meg en langtidsferie på Amfi del Mar på Gran Canaria, sier hun.

Også nabo Morten planlegger å reise for pengepremien. – Jeg og kona har alltid hatt lyst til å dra på cruise i Karibien. Det tar nok en stund før de åpner for slikt, men vi får kose oss her ved Vorma gjennom sommeren og se om vi ikke kan få gjort det til vinteren, sier han.

I tillegg til de syv vinnerne på Torget deler alle med lodd i postnummeret 100 000 kroner ekstra. Med 108 solgte lodd i postnummer 2080 ble det dermed mange vinnere på Eidsvoll i mai.

Mange vinnere i Postkodelotteriet

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke, og hver dagnå i mai. Og selv om du ikke vinner, er loddet ditt på mange måter et vinnerlodd likevel. Minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

WWF Verdens naturfond kjemper for natur og miljø over hele verden, mens SOS-barnebyer sørger for at barn får en god omsorg. Ditt bidrag hjelper dette viktige arbeidet. Takk!

Vil du også ha sjansen til å vinne?