1 million kroner deles ut i Trondheim

15. mai 2020 – 7022 HG Trondheim – 1 million kroner – 250 000 kroner per lodd

Hipp hurra for postkode 7022 HG Trondheim! Det er totalt fire hovedvinnere av månedens postkodegevinst, som deler premiepotten på 1 million kroner. Vi gratulerer!

En av de heldige postkodevinnerne, Tove, forteller at hun som deltager i Postkodelotteriet ser eventuelle gevinster som en bonus, men at hun i utgangspunktet deltar for å støtte veldedige organisasjoner.

– Jeg har jo lodd hos Postkodelotteriet og har tenkt at det hadde vært helt supert å vinne, men å støtte SOS-barnebyer er jo enda viktigere. Jeg har jo hatt et avslappet forhold til det å vinne, så dette var ikke noe jeg var forberedt på i det hele tatt, sier den fornøyde vinneren.

Tove forstod at det var hyggelige nyheter i vente da hun ble oppringt av Postkodelotteriet med beskjed om å forberede seg på en videosamtale fra Tom Stiansen. Likevel var hun ikke forberedt på å vinne så mye som hun gjorde. For i Toms gullkonvolutt skjulte det seg en sjekk hele på 263 889 kroner.

– Det var veldig hyggelig, Tom er jo veldig trivelig han. Og så visste jeg jo at dette var hyggelige nyheter. Men jeg trodde jo ikke at jeg skulle vinne så mye penger da, så det var et sjokk, forteller Tove.

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt i landet for å dele ut premier til glade vinnere. Men selv om vi gjerne skulle tatt turen til Trondheim for å dele ut klemmer, blomster og gullkonvolutter, følger vi myndighetenes råd om smittevern og overrasker heller vinnerne på telefon.

WWF og SOS-barnebyer vinner hver gang!

Selv om det ikke var din postkode som vant denne gangen, er loddet ditt på mange måter likevel et vinnerlodd. Ved å være medlem i Postkodelotteriet bidrar du nemlig med viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene får minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra. Ditt bidrag er viktig – tusen takk!

Vil du også ha sjansen til å vinne?