250 000 kroner fordeles i postnummer 7022 Trondheim

15. mai 2020 – 7022 Trondheim – 250 000 kroner – 13 889 kroner per lodd

Postkodelotteriet deler ut premier hver uke hele året, og nå i mai har vi vinnere hver eneste dag. Månedens postnummergevinst for mai går til postnummer 7022 Trondheim, der premiepotten på 250 000 kroner fordeles på 18 lodd i postnummeret. Vi gratulerer vinnerne!

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt i landet for å dele ut premier til glade vinnere. Men selv om vi gjerne skulle tatt turen til Trondheim for å dele ut klemmer, blomster og gullkonvolutter, følger vi myndighetenes råd om smittevern og reiser ingen steder i disse dager. Alle som vinner får i stedet beskjed via brev, mail eller telefon.

WWF og SOS-barnebyer vinner hver gang!

Selv om det ikke var ditt postnummer som vant denne gangen, er loddet ditt på mange måter likevel et vinnerlodd. Ved å være medlem i Postkodelotteriet bidrar du nemlig med viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene får minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra. Ditt bidrag er viktig – tusen takk!

Vil du også ha sjansen til å vinne?