Gjengen fra Tananger vinner igjen!

15. mai 2020 – 4056 Tananger – 100 000 kroner – 782 kroner per lodd

Hurra for postnummer 4056 Tananger som vinner av ukens postnummergevinst. Alle med lodd i postnummeret deler 100 000 kroner!

Det er ikke første gang gjengen fra Tananger vinner i Postkodelotteriet. Det er ikke lenger siden enn i september i fjor at Jorun Stiansen besøkte nettopp 4056 Tananger i Sola kommune. Og siden den gang har mange flere kjøpt lodd! Denne gangen deler hele 114 medlemmer totalt 128 lodd i postnummeret. Vi gratulerer hver og en med gevinsten. I tillegg til postnummergevinsten, deler to av vinnerne også postkodegevinsten på 250 000 kroner.

Selv om vi mer enn gjerne skulle tatt turen til Tananger for et gjensyn med de flotte vinnerne våre, følger vi myndighetenes råd og reiser ingen steder i disse dager. Men vi krysser fingrene for at alle gode ting er tre for gjengen fra Tananger!

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Hvert eneste lodd du kjøper er viktig. Når du deltar i Postkodelotteriet har du ikke bare sjansen til å vinne, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst halvparten av omsetningen etter at premiene er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?