Nye vinnere fra Tananger!

15. mai 2020 – 4056 CY Tananger – 250 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

Hurra for postkode 4056 CY Tananger! Her bor nemlig de to som er ukens postkodevinnere, og som deler premiepotten på 250 000 kroner!

Kate (62) er en av vinnerne. Hun fikk en hyggelig telefonoppringning fra Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen. Som uføretrygdet ble hun over seg av glede over beskjeden om at hun hadde vunnet 125 000 kroner. «Jeg fikk helt sjokk, så nå husker jeg ingenting fra samtalen. Jeg måtte ringe tilbake senere, for jeg husket rett og slett ikke hvor mye jeg hadde vunnet», sier hun.

Drømmer om tur til Island

Den glade vinneren er ikke i tvil om hva hun skal bruke pengene på. «Jeg har i 10-15 år hatt så lyst til å dra til Island, og det får jeg jo muligheten til nå. Jeg har lest meg opp og funnet ut at jeg vil leie meg en bil og reise rundt til de stedene hvor det ikke er så mange turister», forteller hun entusiastisk. Og selv om hun må vente litt med å reise, gjør det ikke noe. «Det viktigste er at jeg får dratt».

I tillegg til Kate var det også en mann i 70-årene i samme postkode som vant.

Tanager har vunnet tidligere

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke, og har man lodd har man mulighet til å vinne hver eneste uke. Og siden lotterier ikke har hukommelse, spiller det ingen rolle om man har vunnet før.

Det er ikke lenger siden enn september i fjor at Jorun Stiansen besøkte Tananger forrige gang. Den gangen var det Rune og Johanne som vant hovedpremien, mens alle i postnummeret delte postnummergevinsten.

Selv om vi mer enn gjerne skulle tatt turen til Tananger for et gjensyn med de flotte vinnerne våre, følger vi myndighetenes råd og reiser ingen steder i disse dager. Vinnerne får i stedet en hyggelig telefon, og så krysser vi fingrene for at alle gode ting er tre for gjengen fra Tananger.

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Hvert eneste lodd du kjøper er viktig. Når du deltar i Postkodelotteriet har du ikke bare sjansen til å vinne, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst halvparten av omsetningen etter at premiene er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?