Vi skal til vakre Lofoten

20. mai 2020 – 8310 KO Kabelvåg – 100 000 kroner

Dagens postkodegevinst lander i vakre Lofoten, nærmere bestemt postkode 8310 KO Kabelvåg. Her vinner én heldig vinner hele premiepotten på 100 000 kroner. Vi gratulerer!

Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reiser vanligvis rundt i Norge for å dele ut premier til vinnerne våre. Forrige gang Jorun besøkte Lofoten var i fjor påske, men denne gangen setter smittevernhensyn en stopper fra å reise rundt og besøke vinnerne. Alle som vinner får beskjed, og gevinsten inn på konto.

Da Tom Stiansen skulle ringe opp vinneren fra Kabelvåg på videosamtale, stoppet teknikken opp. Noen dager senere ble likevel skuffelsen snudd til jubel for Heidi (55) da hun ble oppringt med beskjed om at hun hadde vunnet 100 000 kroner.

Til daglig jobber vinneren på sykehjem i Svolvær. Hun har seks barn og tre barnebarn, men det er nok yngstedattera som fortsatt bor hjemme som får mest utbytte av premien. – De er alle vant til å bli skjemt bort, og det skal de fortsatt bli. Men jeg og yngstedattera har planlagt ferie til Tromsø i sommer, så da blir nok den turen litt ekstra fin, forteller hun. Når hun får tenkt seg om litt lurer hun kanskje også på om noe av pengene vil gå til ny bil. – Jeg har en gammel Mazda som jeg har hatt i mange år, så det hadde jo egentlig vært greit å fått seg en ny. Vi får se, avslutter hun.

Begge blad Stiansen håper folk fra Lofoten fortsetter å kjøpe lodd i Postkodelotteriet, slik at sjansen for en ny tur nordover snart kommer igjen.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid

Hvert eneste lodd du deltar med i Postkodelotteriet bidrar til at verden blir et litt bedre sted. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer deler nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?