To vinnere fra Tvedestrand

25. mai 2020 – 4909 IF Songe – 100 000 kroner – 50 000 kroner per lodd

Dagens postkodegevinst deles ut i postkode 4909 IF Songe i Tvedestrand kommune. Her er det solgt to lodd, som deler premiepotten på til sammen 100 000 kroner. Vi gratulerer vinnerne!

Den ene vinneren, Anne Lise, er glad i å reise, noe hun normalt gjør en gang i året sammen med en god venninne. Men på grunn av nåværende reiserestriksjoner var ikke en ny reise det første hun tenkte på da hun mottok beskjeden om at hun hadde blitt 50 000 kroner rikere. Derimot kan hun tenke seg å være litt ekstra generøs mot de yngste i familien.

– Jeg har vært mye ute og reist tidligere, men det er jo helt uaktuelt nå. Men jeg har jo barnebarn, så jeg kommer nok til å være litt spandabel der, sier den fornøyde vinneren.

På den andre vinneradressen på Songe, er den andre vinneren i full gang med restaurering av huset. Han mener derfor at pengegevinsten på 50 000 kroner kom på et svært gunstig tidspunkt.

– Kjempegreier! Jeg holder på å restaurere huset, så her er det nok å bruke penger på, humrer den fornøyde vinneren.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner også

Hvert enste lodd i Postkodelotteriet er med i trekningen om å vinne. I tillegg bidrar alle som kjøper lodd med viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene deler nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er delt ut.

Vil du også ha sjansen til å vinne?