100 000 kroner til vinner fra Gan i Viken

26. mai 2020 – 1903 LN Gan – 100 000 kroner – 50 000 kroner per lodd

I dag lander dagens postkodegevinst i postkode 1903 LN Gan i Viken. Det er solgt to lodd i postkoden, begge til samme person, som vinner premiepotten på 100 000 kroner.

Da vinneren, en kvinne i 70-årsalederen som bor på Gan, ble oppringt av Postkodelotteriet med beskjeden om at hun hadde blitt 100 000 kroner rikere, følte hun seg først ikke helt sikker på at det kunne stemme at hun hadde vunnet.

– Jeg ble jo paff når de ringte, men lurte først på om dette kunne være noe tull, noen som drev ap, forteller hun.

Etter samtalen sjekket hun derfor resultatet på Postkodelotteriets nettsider. Der fikk hun bekreftet at hennes adresse i postnummer 1903 Gan var trukket ut og at 100 000 kroner er på vei inn på bankkontoen.

Vinneren forteller at hun har barnebarn og oldebarn, og at det kan komme til å dryppe litt på noen og enhver fra pengepremien. Noen av barnebarna holder nemlig på å ta førerkort.

– Det passer veldig godt nå, og kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Jeg holder på og hjelper noen av barnebarna med sertifikat, og det er ikke gratis. Og så har man jo kommet opp i en alder der man har barnebarn og oldebarn, så dette drypper nok litt på noen og enhver, sier hun og nevner at hun også kan tenke seg å skaffe noen nye hagemøbler.

Kvinnen forteller at hun støtter flere veldedige organisasjoner, og hun synes derfor det er hyggelig å kunne vinne penger, samtidig som hun støtter gode formål ved å ha lodd i Postkodelotteriet. I Norge støtter Postkodelotteriet SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

– Jeg støtter suppekjøkken i Russland og jeg har kjøpt en geit i Afrika, så jeg er med på mye jeg, humrer den fornøyde vinneren

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner også

Hvert enste lodd i Postkodelotteriet er med i trekningen om å vinne. I tillegg bidrar alle som kjøper lodd med viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene deler nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er delt ut.

Vil du også ha sjansen til å vinne?