Ukesgevinst til Porsgrunn

29. mai 2020 – 3911 Porsgrunn – 100 000 kroner – 2 778 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst lander i postnummer 3911 Porsgrunn. Her deler 33 av Postkodelotteriets medlemmer og 36 lodd premiepotten på til sammen 100 000 kroner.

Fra besøk til telefonsamtaler

Det er ikke første gang noen fra Porsgrunn vinner i Postkodelotteriet. Blant annet besøkte begge Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen Telemarksbyen i april i fjor, da de delte ut Kjempegevinsten på hele 10 millioner kroner. De to reiser vanligvis rundt omkring i Norge med gavesjekker, blomster og filmteam for å dokumentere glade vinnere. Nå som reising og samling av folkemengder begrenser seg, overraskes heller vinnerne på telefon og med videosamtaler. «Det blir jo ikke det samme som å reise rundt, men det er jo litt morsomt å se og høre reaksjonene til folk når vi ringer de opp for videosamtale også», sier Tom Stiansen.

Over 20 millioner kroner til WWF og SOS-barnebyer

Når du deltar i Postkodelotteriet har du ikke bare sjansen til å vinne, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst halvparten av omsetningen går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Siden Postkodelotteriet startet opp i Norge høsten 2018 har de to organisasjonene mottatt over 20 millioner kroner. Hvert eneste lodd du kjøper bidrar!

«Overskuddet fra lotteriet er et viktig bidrag som gjør en forskjell for barn som trenger trygge og omsorgsfulle voksne rundt seg. Nå kan enda flere få et trygt hjem», sier Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?