5268 XW Haukeland er ukens postkode

5. juni 2020 – 5268 XW Haukeland – 250 000 kroner – 35 715 kroner per lodd

Junis første ukesgevinst lander i postkode 5268 XW Haukeland. Her deles premiepotten på til sammen 250 000 kroner på syv lodd i postkoden. I tillegg deler 30 lodd i postnummeret 100 000 kroner. Vi gratulerer alle vinnerne!

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du deltar i Postkodelotteriet bidrar du til at verden blir et litt bedre sted. Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Siden høsten 2018 har de to organisasjonene mottatt gavesjekker fra Postkodelotteriet tre ganger, til sammen over 20 millioner kroner.

«Overskuddet fra lotteriet er et viktig bidrag som gjør en forskjell for barn som trenger trygge og omsorgsfulle voksne rundt seg. Nå kan enda flere få et trygt hjem», sier Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur stemmer i: «Takket være det store engasjementet fra nordmenn kan vi gjøre en enda større innsats for dyr og miljø, blant annet ved å hindre ny plast i å havne i havet og begrense klimaendringer».

Vil du også ha sjansen til å vinne?