250 000 kroner til en heldig vinner fra Årnes

12. juni 2020 – 2150 EC Årnes – 250 000 kroner

Denne uken skal vi til Årnes. Her er det mange som har lodd og som deler premiepotten. Men ukens postkodegevinst, i postkode 2150 EC Årnes, går til én heldig vinner. Vedkommende vinner hele premiepotten på 250 000 kroner alene. For en sommergave!

En hyggelig telefon fra Postkodelotteriet

Vanligvis reiser Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt omkring i Norge med gavesjekker, blomster og filmteam. Litt annerledes har det blitt denne våren. I stedet for å reise rundt og samle glade naboer til premieutdeling, overraskes heller vinnerne på telefon og med videosamtaler.

«Det blir jo ikke det samme som å reise rundt, men det er jo litt morsomt å se og høre reaksjonene til folk når vi ringer de opp for videosamtale også», sier Tom Stiansen, som gleder seg til å kunne treffe vinnere fjes-til-fjes igjen.

Postkodelotteriet gir tilbake

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og er verdens nest største private giver til ideelle organisasjoner. Med visjonen om at verden blir et bedre sted med sterke ideelle organisasjoner, samtidig som at det er gøy å vinne sammen med naboene sine, har Postkodelotteriet blitt en suksess i flere land. Totalt har Postkodelotteriet gitt over 100 milliarder kroner til gode formål. I Norge går minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?