2670 Otta vinner igjen!

15. juni 2020 – 2670 Otta – 250 000 kroner – 3 522 kroner per lodd

Vi skal tilbake til eventyrlige Otta i Gudbrandsdalen! Postnummer 2670 er vinneren av månedens postnummergevinst. Her deler 71 lodd premiepotten på til sammen 250 000 kroner. Vi gratulerer vinnerne!

Otta vinner for andre gang på kort tid

Noe av det fine med lotterier er at de ikke har hukommelse. Alle lodd er med i trekningen hver eneste gang. Det er ikke lenge siden postnummer 2670 Otta vant månedsgevinsten forrige gang, og nå i juni var jammen turen kommet til den eventyrlige byen nord i Gudbrandsdalen igjen!

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt til vinnere over hele landet for å dele ut klemmer, blomster og premiesjekker. Denne våren har ikke ting vært helt som normalt, og i stedet for besøk har vinnerne fått en hyggelig telefon. Ekstra stas hadde det vært å besøke Otta nå i juni, særlig siden det ikke er lenge siden vi hadde vinnere derfra sist! Denne gangen var det postkode 2670 EQ som var den heldige. Og i tillegg til hovedvinnerne, deler alle med lodd i postnummeret en premiepott på 250 000 kroner. Vi krysser fingrene for at alle gode ting er tre, og håper vi får treffe vinnerne våre fra Otta fjes-til-fjes en gang i fremtiden!

Du bidrar til at verden blir et litt bedre sted

Hvert eneste lodd du kjøper i Postkodelotteriet betyr noe. Ikke bare har du muligheten til å vinne premier, men du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Etter at premier er delt ut, får WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer minst 50 prosent av lotteriets omsetning. Det er viktige bidrag for at barn skal få en god oppvekst og for å ta vare på sårbare dyr, natur og miljøet. Takk for at du er medlem av Postkodelotteriet!

Vil du også ha sjansen til å vinne?