Månedsgevinsten lander i Otta

15. juni 2020 – 2670 EQ Otta – 1 million kroner – 500 000 kroner per lodd

For en sommergave til postkode 2670 EQ Otta! Her, i eventyrlige Gudbrandsdalen, lander månedens postkodegevinst 1 million kroner. Premiepotten deles på to lodd i postkoden. Vi gratulerer!

En hyggelig telefon fra Postkodelotteriet

En av hovedvinnerne i Otta heter Gunn. Hun måtte vente i to dager før hun fikk vite hvor mye hun hadde vunnet. Og Gunn ble neppe skuffet, da gevinsten viste seg å være ti ganger større enn hun trodde på forhånd. .

– Jeg tenkte at de nok ikke hadde laget så mye styr for en mindre sum, men turte ikke tenke at det var mer enn femti tusen. Da tenkte jeg at jeg skulle kjøpe meg noen nye møbler, sier vinneren og legger til:

– Men da hun endelig ringte med beskjeden om at jeg hadde vunnet det tidobbelte, så visste jeg ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg.

Jorun Stiansen synes det var hyggelig å oppleve reaksjonen fra Gunn, selv om det nå ble over videosamtale.

– Vi kan jo ikke reise rundt på samme måte for å overraske vinnere lenger, så da bruker vi i stedet de teknologiske verktøyene vi har tilgjengelig. Det var artig med Gunn, hun ville jo ikke tro det, uansett hvor mange ganger jeg gjentok meg selv. Dessuten måtte hun ut av huset for å få dekning, så hele Otta fikk sikkert med seg den samtalen, sier Jorunn lattermildt.

Ikke tid for å pensjonere seg

Postkodelotteriet-ambassadør Jorun Stiansen synes også det er utrolig at det samme postnummeret ble trukket ut igjen bare to måneder etter forrige gang.

– Det er jo nesten sånt man ikke tror kan skje, men så skjer det jo allikevel, sier Stiansen.

Gunn forteller at hun har tenkt til å unne seg noen nye møbler, men at hun nok vil tenke seg litt om før hun bestemmer seg for noe mer. Hun forteller at hun driver egen butikk og dermed har merket godt til krisen som landet har vært igjennom. Hun synes derfor det det er greit å ha litt på bok også.

Pensjonisttilværelsen frister derimot lite.

– Jeg var hjemme med ungene da de vokste opp, så jeg har tenkt å stå i arbeidslivet en del år til hvis helsa holder, sier hun.

Du bidrar til at verden blir et litt bedre sted

Hvert eneste lodd du kjøper i Postkodelotteriet betyr noe. Ikke bare har du muligheten til å vinne premier, men du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Etter at premier er delt ut, får WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer minst 50 prosent av lotteriets omsetning. Det er viktige bidrag for at barn skal få en god oppvekst og for å ta vare på sårbare dyr, natur og miljøet. Takk for at du er medlem av Postkodelotteriet!

Vil du også ha sjansen til å vinne?