Postkode i Bærum deler 250 000 kroner

12. juli 2020 – 1349 TX Rykkinn – 250 000 kroner – 83 334 kroner per lodd

Denne uken er det Rykkinn i Bærum som har trukket det lengste strået! Ukens postkodegevinst går til postkode 1349 TX Rykkinn, der tre heldige naboer deler premiepotten på 250 000 kroner.

Fra besøk til telefon

Selv om samfunnet smått om senn begynner å åpne opp igjen, tar vi fortsatt ingen sjanser i Postkodelotteriet. Din trygghet er fremdeles vår første prioritet. Fremfor et besøk fra våre to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen, får vinnerne derfor en hyggelig telefon med den gode nyheten i stedet. Kanskje det blir deg vi ringer neste gang?

Lotterier har ikke hukommelse

Postkodegevinsten har faktisk landet i Rykkinn tidligere. I mars 2019 delte et ektepar hovedgevinsten, mens 30 lodd i postnummeret delte 100 000 kroner. Når du har lodd i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne premier hver eneste dag. Og lotterier har jo ikke hukommelse…

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Vi har mange vinnere i Postkodelotteriet, med premier hver eneste dag. Og i tillegg til de som vinner, er også WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinnere. Minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning går nemlig til de to organisasjonene. Begge bekrefter at det er viktige inntekter for deres arbeid for en bedre verden for mennesker, dyr og natur.

Vil du også ha sjansen til å vinne?