250 000 kroner deles ut i månedens postnummer 4620 Kristiansand S

15. juli 2020 – 4620 Kristiansand S – 250 000 kroner – 5 556 kroner per lodd

Vi skal til det blide Sørlandet for å dele ut månedens postnummergevinst. Her deles premiepotten på 250 000 kroner på totalt 45 lodd i postnummer 4620 Kristiansand S. Noen har flere lodd og får dermed flere andeler. Vi gratulerer alle vinnerne!

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt i landet med blomster, gullkonvolutter med premiesjekker i og et kamerateam på slep. Akkurat slik vi gjorde da vi delte ut premie til Emil og syv andre naboer i Kristiansand, som et av de første stedene vi besøkte etter at Postkodelotteriet startet opp i Norge høsten 2018.

Selv om vi synes det hadde vært veldig stas med en tur til Kristiansand i sommer, er vi for vår alles felles sikkerhet fortsatt litt forsiktige. Derfor har vi byttet ut gatefest med telefonsamtaler og brev. Alle som vinner i Postkodelotteriet får premiene sine som vanlig og får beskjed per telefon, e-post eller brev.

Postkodelotteriet støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Hvert eneste lodd du kjøper i Postkodelotteriet betyr noe. Ikke bare har du muligheten til å vinne premier, men du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Etter at premier er delt ut, får nemlig WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer minst 50 prosent av lotteriets omsetning. Det er et viktig bidrag for en litt bedre verden både for mennesker, dyr og natur.

Vil du også ha sjansen til å vinne?