Ektepar hadde hvert sitt vinnerlodd og vant en halv million kroner

15. juli 2020 – 4620 GO Kristiansand S – 1 million kroner – 250 000 kroner per lodd

I dag er det fire Kristiansandere som kan juble! Juli måneds postkodegevinst 1 million kronerdeles mellom fire heldige naboer i postkode 4620 GO Kristiansand S. To av vinnerne er ekstra nære naboer – de er nemlig gift med hverandre!

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt i landet med blomster, gullkonvolutter med premiesjekker i og et kamerateam på slep. Akkurat slik vi gjorde da svenske Emil bosatt i Kristiansand vant over 100 000 kronersom en av de aller første vinnerne Postkodelotteriet hadde i Norge.

For din sikkerhet er vi fortsatt litt forsiktige, og har derfor byttet ut gatefest med videosamtaler. Alle vinnerne har fått den gode nyheten om gevinst per telefon.

En ukjent telefon ble full jubel

Ekteparet Edel og Håkon satt i bilen på vei til hytta da telefonen ringte. De rakk ikke ta den, og Edel mente det var en selger og at de ikke trengte ringe tilbake. Men Håkon lurte på om det kunne være en gevinst fra Postkodelotteriet, og tok sjansen. På telefon fikk han beskjed om at han hadde vunnet, men ikke hvor mye. Det skulle han få vite når Tom Stiansen skulle ringe opp på FaceTime. I mellomtiden fikk også Edel vite at hun hadde vunnet. De hadde jo hvert sitt lodd!

- Jeg ble helt himmelfallen da Håkon fortalte hvor mye han hadde vunnet. Jeg kunne ikke helt tro at jeg skulle vinne det samme, forteller Edel. Men det gjorde hun. Med postkode- og postnummergevinst kunne ekteparet innkassere en premie på 255 556 kroner hver. – Da ble det full jubel hos begge to, forteller Edel. Ekteparet har ikke helt bestemt seg for hva de skal bruke den halve millionen på enda, men begge er enige om at det hadde vært fint med en ny bil. De er også enige om at det nok kommer til å dryppe litt på barna og barnebarna.

Hyggelig overraskelse på hytta

Postkodelotteriet støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Hvert eneste lodd du kjøper i Postkodelotteriet betyr noe. Ikke bare har du muligheten til å vinne premier, men du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Etter at premier er delt ut, får nemlig WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer minst 50 prosent av lotteriets omsetning. Det er et viktig bidrag for en litt bedre verden både for mennesker, dyr og natur.

Vil du også ha sjansen til å vinne?