To vinnere fra Askvoll deler en kvart million

To vinnere fra Askvoll deler en kvart million

26. juli 2020 – 6980 VN Askvoll – 250 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

Vi skal ytterst i Dalsfjorden, nærmere bestemt til postkode 6980 VN Askvoll, for å dele ut ukens postkodegevinst. Her deler to heldige naboer premiepotten på 250 000 kroner. I tillegg deler alle med lodd i postnummeret 100 000 kroner ekstra. Vi gratulerer alle vinnerne!

Fikk den gode nyheten på telefon

Det ble god stemning i telefonen da vi ringte for å gratulere vinnerne. Den ene av vinnerne forteller at han på forhånd visste at han hadde vunnet, men ikke hvor mye. – Jeg har vunnet 200 kroner tidligere og turte ikke drømme om at det skulle være noe mer enn det. At det skulle bli en såpass stor sum er kjempekjekt, sier han. Hva premien skal brukes på er han imidlertid ikke helt sikker på enda. – Dette kom jo så brått på at jeg klarer ikke helt å tenke på hva det skulle vært. Jeg tror jeg trenger litt tid til å summe meg.

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen landet rundt for å dele ut premier til glade vinnere. For oss er deres sikkerhet første prioritet, og inntil videre tar vi en pause fra å samle folk til gatefest og premieutdeling. I stedet får de heldige vinnerne beskjed på telefon. Kanskje er det deg Tom eller Jorun ringer neste gang?

Viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Uansett om du vinner eller ikke er loddet ditt på mange måter et vinnerlodd. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Det er viktige inntekter i kampen for natur og miljø, og for å sikre barn en god oppvekst.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.