Mange vinnere fra Larvik

9. august 2020 – 3270 FM Larvik – 250 000 kroner – 27 778 kroner per lodd

I Postkodelotteriet deler vi ut premier hver eneste dag, og hver søndag deles ukes postkodegevinst 250 000 kroner ut til en heldig postkode.

I dag er det postkode 3270 FM Larvik som har vinnerloddet. Premiepotten deles på 9 lodd i postkoden. Noen av vinnerne har flere lodd, og får dermed tilsvarende deler av premiepotten. Og i tillegg til postkodegevinsten, deles 100 000 kroner på alle med lodd i postnummeret. Vi gratulerer alle de heldige vinnerne fra Larvik!

En god nyhet på telefon fra Jorun eller Tom

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Inntil denne våren reiste Jorun Stiansen og Tom Stiansen rundt omkring i landet og overrasket vinnerne med gavesjekker og blomster. Det var klemming og jubel i gatene, og mye av gleden ved å vinne er å vinne sammen. Vi er fortsatt forsiktige med tanke på smittevern, og har derfor byttet ut besøk med telefon og videosamtaler. Premien får vinnerne uansett. Har du lodd kan det bli deg Jorun eller Tom ringer neste gang!

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer når du er med i Postkodelotteriet

Hvert lodd du kjøper i Postkodelotteriet betyr noe. Ikke bare gir det deg sjansen til å vinne, det bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Postkodelotteriet ble startet i Nederland i 1989 med formål om å samle inn penger til humanitære organisasjoner. Lotteriet er i dag verdens nest største private humanitære giver og finnes i flere land.

Vil du også ha sjansen til å vinne?