Millionen går til Sandefjord: - Jeg fikk helt hakeslepp!

15. august 2020 – 3219 GA Sandefjord – 1 million kroner – 166 667 kroner per lodd

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste dag. Hovedgevinsten hver måned er månedens postkodegevinst1 million kroner, og månedsgevinsten for august 2020 går til postkode 3219 GA Sandefjord. Her er det tre av Postkodelotteriets medlemmer som har kjøpt til sammen seks lodd.

Morten (60) har totalt fire lodd, og vinner dermed fire andeler av millionen. I tillegg får han fire andeler av postnummergevinsten, som han deler med alle naboene i postnummer 3219. Han forteller at han fikk helt hakeslepp da han fikk høre at han hadde vunnet. – Dette er sånt du hører om at skjer med andre. Jeg fikk helt sjokk! Sammen med kona har han leid hus på Vesterøya i Sandefjord i flere år. Nå skal pengepremien benyttes til egenandel for egen bolig. Men litt moro blir det vel også. – Jeg fylte jo 60 år i juni og hadde egentlig planlagt en fest. Jeg får vel holde av litt penger frem til vi får arrangert festen, så skal i hvert fall folk få slippe å ha med drikke selv, humrer han.

Morten deler millionpremien med to andre naboer. En av dem er Marianne (34), som forteller at premien var en etterlengtet opptur etter å ha blitt permittert fra jobben tidligere i år. Nå har hun fått seg jobb på Meny, i tillegg til en frisørstilling, og kan også juble over enda litt ekstra til feriekassa. Drømmen er en reise til Maldivene, selv om akkurat den må vente litt i disse tider. – Det er alltid ting å gjøre på huset, og jeg har sikkert noe gjeld jeg kan kvitte meg med, så vi får se. Det kan uansett være lurt å ha is i magen og se ting litt an fremover, sier hun til Sandefjords blad.

Det er vanligvis Postkodelotteriets ambassadører, Tom Stiansen og Jorun Stiansen, som reiser rundt i landet for å dele ut premier til de glade vinnerne våre. Nå har vi imidlertid byttet ut besøk med telefon- og videosamtaler, og både Morten og Marianne fikk en hyggelig telefon fra oss. Alle som vinner i Postkodelotteriet får beskjed per telefon, e-post eller brev. Kanskje er det deg Tom eller Jorun ringer neste gang?

Flere fra Sandefjord har vunnet i Postkodelotteriet

Det er tydelig at det er mange fra Sandefjord som har lodd i Postkodelotteriet. Flere fra Vestfoldbyen har nemlig opplevd å vinne i Postkodelotteriet, senest for nøyaktig en måned siden da hvert lodd i postkode 3222 LM Sandefjord vant 10 000 kroner hver. Millionen har også funnet veien til Sandefjord, da Laila vant i november i fjor. På resultatsiden finner du alle vinnerne våre – helt fra oppstarten høsten 2018.

Du bidrar til en bedre verden

Hvert eneste lodd du kjøper i Postkodelotteriet betyr noe. Ikke bare har du muligheten til å vinne premier, men du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Etter at premier er delt ut, får nemlig WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer minst 50 prosent av lotteriets omsetning. Det er et viktig bidrag for en litt bedre verden både for mennesker, dyr og natur. Takk for din støtte!

Vil du også ha sjansen til å vinne?