Mysen vinner for andre gang i sommer!

16. august 2020 – 1850 IR Mysen – 250 000 kroner – 62 500 kroner per lodd

Vi skal tilbake til Mysen for å dele ut ukens postkodegevinst250 000 kroner! Denne gangen er det postkode 1850 IR Mysen som deler premiepotten.

Forrige gang Mysen vant i Postkodelotteriet var i juni i år. Da var det en annen postkode som vant, men postnummer 1850 Mysen deler – da som nå – også postnummergevinsten på 100 000 kroner.

Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen klør i fingrene etter å få reise rundt og besøke vinnerne våre igjen. Ekstra morsomt hadde det jo vært å få besøke stedet der lynet har slått ned to ganger i sommer. Men inntil videre har vi lagt besøk på hylla til fordel for telefon- og videosamtaler. Alle som vinner i Postkodelotteriet får uansett beskjed, og gevinsten sin. Det forandrer seg ikke!

Det som heller ikke forandrer seg i Postkodelotteriet er at minst 50 prosent av lotteriets netto omsetning går til veldedige formål. Postkodelotteriet ble startet i Nederland i 1989 med formål om å skaffe stabile inntekter til humanitære organisasjoner. I Norge støtter vi WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Etter at premier er trukket fra, går minst halvparten av omsetningen til disse to organisasjonene og deres arbeid for en bedre verden for barn, natur og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?