Postnummer 1850 Mysen vinner for andre gang i sommer!

16. august 2020 – 1850 Mysen – 100 000 kroner – 481 kroner per lodd

Vi skal tilbake til Mysen for å dele ut ukens postnummergevinst på til sammen 100 000 kroner!

Da postnummer 1850 Mysen vant i juni i år var det mange vinnere, og siden den gang har enda flere fått øynene opp for Postkodelotteriet! Nå deler hele 208 lodd i postnummeret premiepotten. Noen har flere lodd, og får dermed flere andeler av premiepotten.

Det hadde virkelig vært moro å samle så mange vinnere til gatefest på Mysen. Men siden mars har vi byttet ut besøk, klemmer og gavesjekker med telefonsamtaler. Alle som vinner i Postkodelotteriet får beskjed om at de har vunnet på telefon, per brev eller e-post, og får uansett gevinsten sin. Det forandrer seg ikke!

Det som heller ikke forandrer seg i Postkodelotteriet er at minst 50 prosent av lotteriets netto omsetning går til veldedige formål. Postkodelotteriet ble startet i Nederland i 1989 med formål om å skaffe stabile inntekter til humanitære organisasjoner. I Norge støtter vi WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Etter at premier er trukket fra, går minst halvparten av omsetningen til disse to organisasjonene og deres arbeid for en bedre verden for barn, natur og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?