Ukens postkodegevinst er 5217 IJ Hagavik

23. august 2020 – 5217 IJ Hagavik – 250 000 kroner

I Os på Vestlandet ligger ukens postkode og vinneren av 250 000 kroner! Den heldige postkoden er postkode 5217 IJ Hagavik.

Når du har lodd i Postkodelotteriet er det adressen du bor på som er loddnummeret ditt. Du kan vinne med både postkode og postnummeret, og hver søndag deler vi ut ukens postkode- og postnummergevinst.

Det er bare én som har lodd i postkode 5217 IJ, og vedkommende vinner dermed hele premiepotten på 250 000 kroner helt alene. Alle naboene med lodd i postnummer 5217 Hagavik deler i tillegg 100 000 kroner!

Vinnere over hele landet

Postkodelotteriet har vinnere over hele landet, og vanligvis har våre to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reist rundt og overrasket glade vinnere med gullkonvolutter, klemmer og blomster. Vi er fremdeles forsiktige og tar smittevern på største alvor. Derfor er besøk inntil videre byttet ut med telefoner og videosamtaler. Premiene får vinnerne like fullt!

Ditt lodd betyr noe

Når du har lodd i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne premier hver eneste dag. I tillegg bidrar du til at verden blir et litt bedre sted. Halvparten av lotteriets omsetning går tilbake til deltakerne i form av premier. Etter at premiene er trukket fra, får WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer minst 50 prosent. Slik er ditt lodd på mange måter alltid et vinnerlodd!

Vil du også ha sjansen til å vinne?