Ukens postnummergevinst er 5217 Hagavik

23. august 2020 – 5217 Hagavik – 100 000 kroner – 2 381 kroner per lodd

Ukens postnummer er postnummer 5217 Hagavik og ligger i Os på Vestlandet. Her deler alle med lodd i postnummeret premiepotten på 100 000 kroner.

Når du har lodd i Postkodelotteriet er det adressen du bor på som er loddnummeret ditt. Du kan vinne med både postkode og postnummeret, og hver søndag deler vi ut ukens postkode- og postnummergevinst. Vi trekker vinnere blant alle aktive lodd.

Vinnere over hele landet

Postkodelotteriet har vinnere over hele landet, og vanligvis har våre to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reist rundt og overrasket glade vinnere med gullkonvolutter, klemmer og blomster. Vi er fremdeles forsiktige og tar smittevern på største alvor. Derfor er besøk inntil videre byttet ut med brev, telefoner og videosamtaler. Alle som vinner får beskjed og får premien inn på sin konto, akkurat som før.

Ditt lodd betyr noe

Når du har lodd i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne premier hver eneste dag. I tillegg bidrar du til at verden blir et litt bedre sted. Halvparten av lotteriets omsetning går tilbake til deltakerne i form av premier. Etter at premiene er trukket fra, får WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer minst 50 prosent. Slik er ditt lodd på mange måter alltid et vinnerlodd!

Vil du også ha sjansen til å vinne?