Sensommerlykke til Sørlandet!

6. september – 4810 ET Eydehavn – 250 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

I dag skal vi til postkode 4810 ET Eydehavn i Arendal for å dele ut dagens postkodegevinst. Premiepotten på til sammen 250 000 kroner deles på to vinnere i postkoden. Vi gratulerer!

– Det var en fin telefon å få, for å si det sånn!

De to vinnerne fikk ble oppringt av Postkodelotteri-ambassadør Jorun Stiansen via videosamtale, noe som skulle vise seg å bli et innbringende møte. De var nemlig ukens hovedvinnere. Totalt delte 49 vinnere i postnummer 4810 Eydehavn ukesgevinsten på 350 000 kroner.

Den ene vinneren var godt fornøyd etter video-møtet med Jorun Stiansen, en samtale som gjorde ham 126 755 kroner rikere.

– Det var en fin telefon å få, for å si det sånn. Hun må gjerne ringe flere ganger, sier han muntert.

Vinneren forteller at han er han er i full gang med å pusse opp en tomannsbolig, samtidig som han er han på omskolering og mottar arbeidsavklaringspenger. Han mener derfor at gevinsten kom på et svært beleilig tidspunkt.

– Jeg har akkurat kjøpt en tomannsbolig som jeg pusser opp, og så er jeg under omskolering på arbeidsavklaringspenger, så pengene kommer jo veldig godt med bare der.

Han forteller at han lenge har vurdert å bli med i Postkodelotteriet, men at det var en historie fra en klassekamerat som fikk ham til å kjøpe lodd.

– Moren til en klassekamerat vant en million tidligere, så da tenkte jeg det var på tide å skaffe lodd jeg også.

Den andre hovedvinneren var også godt fornøyd etter video-møtet med Jorun Stiansen.

– Det var bare hyggelig, bare show. Og så er det fantastisk fint å vinne så mye penger, det er det, sier den fornøyde vinneren

Viktig støtte til WWF og SOS-barnebyer

Det er ikke bare vinnerne våre som får pengesjekker. Også WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer mottok nylig nye sjekker med støtte fra våre medlemmer. Når du kjøper lodd i Postkodelotteriet bidrar du nemlig med viktige inntekter til de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?