Ukens postnummer ligger i Oslo

13. september – 0353 Oslo – 100 000 kroner – 12 500 kroner per lodd

Søndag den 13. ser ut til å bli en lykkedag for postnummer 0353 Oslo. Her lander nemlig ukens postnummergevinst på til sammen 100 000 kroner. Det er solgt åtte lodd i postkoden, som fordeles mellom fem heldige vinnere.

I tillegg til å dele postnummergevinsten, har også alle vinnerne riktig postkode – og deler også postkodegevinsten på 250 000 kroner. Vi gratulerer med dobbel lykke for gjengen fra Oslo!

Ditt lodd bidrar til en bedre verden

Når du kjøper lodd i Postkodelotteriet har du ikke bare muligheten til å vinne premier sammen med naboene dine. Du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst halvparten av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

- Pengene fra Postkodelotteriet bruker vi på å sikre mer natur og mindre utslipp. Vi jobber for å bekjempe plastforsøplingen, for å stoppe avskoging og ikke minst for å ta vare på havet, forteller generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur.

Sissel Aarak er konstituert generalsekretær i SOS-barnebyer, og forteller at støtten fra Postkodelotteriet har gått til å sikre enda flere barn en god oppvekst.

- Verden over er det altfor mange barn som ikke har den oppveksten de fortjener. Vi har brukt pengene til de barna som er alene, for å sikre at de har noen som bryr seg om dem og sørger for at de har et godt liv.

Stolte ambassadører

Tom Stiansen og Jorun Stiansen er begge stolte ambassadører for Postkodelotteriet. Vanligvis reiser de to rundt for å overraske vinnere og dele ut premiesjekker, men av smittevernhensyn har vi byttet ut besøk med telefon- og videosamtaler. Nå gleder de to seg til å kunne treffe vinnere igjen, og fikk nylig en smakebit på hvordan det er å dele ut store sjekker da de delte ut penger til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Jorun snakker varmt om å få være med å bidra: - Tenk på hvor mange barn som sitter mutters alene under korona-epidemien uten at noen voksne kan ta vare på dem. Nå kan en organisasjon som SOS-barnebyer gå inn med krisepakker og hjelpe dem enda mer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?