Vant igjen med postkode 8310 KO Kabelvåg!

9. oktober 2020 – 8310 KO Kabelvåg – 10 000 kroner per lodd

Lynet kan virkelig slå ned to ganger! I alle fall i postkode 8310 KO Kabelvåg. Her landet en av postkodegevinstene i mai, og her lander den jammen igjen. Premiepotten for dagens postkodegevinst er 10 000 kroner per lodd. «Jeg fikk høre at gevinsten var litt lavere enn sist, men jeg er glad bare jeg vinner», forteller den fornøyde vinneren.

Gullhår i ræva?

Hun kunne virkelig ikke tro sine egne ører da hun ble oppringt med den gode nyheten om nok en gevinst i Postkodelotteriet. «Jeg tenkte at det går ikke an», forteller hun. Svigersønnen hadde nylig vunnet 200 kroner, og hun følte derfor hun måtte ringe ham for å erte litt. Og reaksjonen kom på ekte nordnorsk vis: «Dærsken, æ tru du må ha gullhår i ræva», skal han ifølge den glade vinneren ha utbrutt.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er alltid vinnere

Når du har lodd i Postkodelotteriet støtter du SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfonds viktige arbeid for å gi barn god omsorg og en fremtid der vi mennesker tar vare på og lever i harmoni med naturen. Minst 50 prosent av omsetningen i Postkodelotteriet etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?