Kjempegevinsten ble delt ut i Elverum

15. oktober 2020 – 2407 NV Elverum – 10 millioner kroner

Tre ganger i året deler Postkodelotteriet ut Kjempegevinsten. Alle som kjøpte lodd i september var med på trekningen som deles ut nå i oktober, og de heldige vinnerne bor i postnummer 2407 Elverum. Gevinsten på 10 millioner kroner deles mellom fem heldige vinnere i postkode 2407 NV Elverum, og 53 vinnere i postnummeret.

Noe av gleden ved å vinne i Postkodelotteriet er å vinne sammen med naboene sine. På grunn av smittevernhensyn og myndighetenes råd om å ikke samles i store grupper, har Kjempegevinstvinnerne denne gangen fått den glade beskjeden på telefon og videosamtaler med våre to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen.

Mange glade vinnere

Det er til sammen 58 vinnere fra 2407 Elverum. Hvor stor andel av Kjempegevinsten man vinner kommer an på om man har riktig postkode, hvor mange Kjempepoeng man har og hvor mange lodd man har.

Aller heldigst er Per. Han har to lodd i Postkodelotteriet og bor på riktig postkode. Da Jorun Stiansen trekker frem en sjekk på 1 198 685 kroner blir han stum av glede, og tror nesten ikke sine egne øyne da også Tom Stiansen dukker opp på skjermen med en gullkonvolutt. Også i denne skjuler det seg den samme summen. «Er du gal? Er det sant? Nå blir jeg godt og vel gjeldfri», sier han med gledestårer i øynene og skriver opp summen på en lapp. «Dette er helt uvirkelig».

Sara Louise er også en av vinnerne fra Elverum. Da Jorun ringer, aner hun ikke hvilken sum som skjuler seg i konvolutten. «Det kan jo være alt fra to tusen…», nøler hun, etter å ha avslørt at hun jo ønsker seg en ny bil eller kanskje en ferie når koronatidene er over. Da Jorun trekker frem sjekken med summen 532 749 kroner blir det både jubel, gledestårer og konfetti hjemme i stua i Elverum. «Dette var mye mer enn jeg noen gang kunne tenke meg at jeg skulle vinne. Og jeg er så glad for at dere støtter gode saker», sier hun.

Også faren til Sara Louise har lodd i Postkodelotteriet, og har tatt seg en pause fra jobben som drosjesjåfør for å ta imot telefon fra Jorun Stiansen. Dattera er også tilstede, men har ikke avslørt for ham hvor mye hun vant. Da sjekken til Per Morten med 1 198 685 kroner blir avslørt, jubler han. «Dette hadde jeg ikke venta meg, nå blir det nok en fest!»En av de andre millionærene fra Elverum er Tone. Og også hun har med seg barna, som ble med på full jubel da sjekken ble trukket frem.

Ekteparet Gina og Kim André er begge på jobb henholdsvis ved sykehuset på Hamar og som redningsmann på helikopter med base i Hammerfest. Flere hundre kilometer fra hverandre får de beskjed om en gevinst på 101 124 kroner hver, penger som vil komme godt med i husbygging. Samme summen vinner også Rita, som tror hun har fått en tulletelefon og ikke en vinnertelefon fra Postkodelotteriet. Men da Tom kommer til syne med gullkonvolutt og premiesjekk, jubler også hun.

Med lodd er du med på alle vinnersjanser

Når du har lodd i Postkodelotteriet er du med på alle vinnersjanser. Vi deler ut premier hver eneste dag, og det er ikke første gang vi har delt ut gevinster til folk fra Elverum. En av de aller første ukesgevinstene Postkodelotteriet delte utda vi startet opp i Norge høsten 2018 var nettopp i Elverum. Nå håper både Tom og Jorun at det blir flere vinnere fra Elverum i fremtiden, slik at de kan få tatt turen igjen.

Minst 50 prosent til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Postkodelotteriet er verdens nest største private giverorganisasjon til veldedige formål. I Norge går minst 50 prosent av lotteriets omsetning til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Tidligere i år delte Tom og Jorun ut nye millionsjekker til de to organisasjonene, som siden oppstarten av Postkodelotteriet i Norge høsten 2018 har mottatt nærmere 42 millioner kroner – alt takket være medlemmene våre!

Vil du også ha sjansen til å vinne?