Månedsgevinsten går til Larvik igjen!

15. oktober 2020 – 3260 HI Larvik – 1 million kroner – 500 000 kroner per lodd

Det blir en ekstra hyggelig onsdag for de heldige vinnerne i postkode 3260 HI Larvik! Her lander nemlig månedens postkodegevinst 1 million kroner! Premiepotten deles på to heldige vinnere i postkoden. Begge de to vinnerne får også sin del av månedens postnummergevinst, som deles på alle med lodd i postnummeret.

Det var god stemning på telefonen da Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen ringte en av månedens to hovedvinnere, Lise fra Larvik. Da han dro frem sjekken med over en halv million, ble hun derimot helt målløs. «Jeg blir helt stum, jeg», får hun til slutt sagt, før Tom spøkefullt ber henne rydde plass på kontoen til at pengene skal få plass.

Nina Kristine har vært medlem av Postkodelotteriet lenge, og synes lotteriet står for mye bra som hun ønsker å støtte. Vinnerlykke har hun ikke, hevder hun. Men det ser ut til å ha snudd! For like før hun gjør seg klar til å reise på jobb som sykepleier på et sykehjem hjemme i Larvik, ringer Tom. I gullkonvolutten skjuler det seg over en halv million kroner. «Wow, er det sant? Herlighet, det var mye penger», utbryter hun. Pengene vil hun bruke til å betale ned på lånet, og kanskje unne seg noe ekstra til den forestående 50-årsdagen.

Minst 50 prosent til WWF og SOS-barnebyer

I likhet med Nina Kristine er det mange som kjøper lodd i Postkodelotteriet for å være med på å støtte en god sak. Når du er medlem av Postkodelotteriet har du nemlig ikke bare sjansen til å vinne sammen med naboene dine. Du støtter også WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene. «Med pengene fra Postkodelotteriet har vi fortsatt det gode arbeidet vi gjør med å sikre mer natur og mindre utslipp, vi har jobbet for å bekjempe plastforsøplingen, for å stoppe avskoging og for å ta vare på havet», forteller generalsekretær i WWF Verdens naturfond Karoline Andaur.

Vil du også ha sjansen til å vinne?