2 millioner til to heldige vinnere fra Melsomvik

15. november 2020 – 3159 GF Melsomvik – 2 millioner kroner – 1 million kroner per lodd

November er ekstra hyggelig her i Postkodelotteriet! Hele måneden dobler vi alle premiene, og månedens postkodegevinst er på hele 2 millioner kroner.

Månedens postkode er postkode 3159 GF Melsomvik. Her er det to heldige vinnere som deler premiepotten, og som dermed vinner 1 million kroner hver. Vi gratulerer!

Viktig støtte til gode formål

Når du har lodd i Postkodelotteriet er du med på alle vinnersjansene. Halvparten om lotteriets omsetning går tilbake til spillerne som premier, og etter at premier er trukket fra går minst 50 prosent til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

«Med midlene fra Postkodelotteriet kan vi støtte familier gjennom kriser og sørge for at barn ikke blir alene. Hvert barn i god omsorg er en investering for fremtiden», sier Sissel Aarak, fungerende generalsekretær i SOS-barnebyer, som forteller at dette arbeidet er enda viktigere nå enn noensinne. «De økonomiske og sosiale konsekvensene av koronapandemien gjør at mange flere barn lever i familier som ikke lenger klarer å dekke barnas grunnleggende behov. At vi har mulighet til å styrke vår innsats for å støtte familier som er i en utsatt situasjon, er derfor veldig viktig for å minske de negative konsekvensene av pandemien for barna», slår hun fast.

Din trygghet er vår første prioritet

Noe av det som er ekstra morsomt med Postkodelotteriet, er å vinne sammen med naboene sine. Og vanligvis reiser våre to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt omkring i Norge for å dele ut premiesjekker til glade vinnere. Av smittevernhensyn har vi nå tatt en pause fra besøkene, og kontakter heller vinnerne per e-post, brev og telefon. Kanskje er det du som får en videosamtale fra Tom eller Jorun neste gang? Premiene finner uansett veien hjem til vinnerne våre – hver eneste dag.

Vil du også ha sjansen til å vinne?