Postnummer i Melsomvik deler en halv million

15. november 2020 – 3159 Melsomvik – 500 000 kroner – 9 434 kroner per lodd

November er ekstra hyggelig her i Postkodelotteriet! Hele måneden dobler vi alle premiene, og månedens postkodegevinst er på til sammen 500 000 kroner.

Månedens postnummer er postnummer 3159 Melsomvik. Her deles en halv million kroner på totalt 42 vinnere og 53 lodd. Noen har med andre ord flere lodd, og får tilsvarende andeler av premiepotten. Vi gratulerer vinnerne!

Viktig støtte til gode formål

Når du har lodd i Postkodelotteriet er du med på alle vinnersjansene. Halvparten om lotteriets omsetning går tilbake til spillerne som premier, og etter at premier er trukket fra går minst 50 prosent til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

«Med midlene fra Postkodelotteriet kan vi støtte familier gjennom kriser og sørge for at barn ikke blir alene. Hvert barn i god omsorg er en investering for fremtiden», sier Sissel Aarak, fungerende generalsekretær i SOS-barnebyer, som forteller at dette arbeidet er enda viktigere nå enn noensinne. «De økonomiske og sosiale konsekvensene av koronapandemien gjør at mange flere barn lever i familier som ikke lenger klarer å dekke barnas grunnleggende behov. At vi har mulighet til å styrke vår innsats for å støtte familier som er i en utsatt situasjon, er derfor veldig viktig for å minske de negative konsekvensene av pandemien for barna», slår hun fast.

Vil du også ha sjansen til å vinne?