En halv million til postkode i Sarpsborg

22. november 2020 – 1711 HL Sarpsborg – 500 000 kroner – 41 667 kroner per lodd

Endelig søndag! Hver søndag deler vi ut ukens postkodegevinst her i Postkodelotteriet. Nå i november dobler vi alle premier, slik at premiepotten er på hele 500 000 kroner. Ukens postkode er postkode 1711 HL Sarpsborg! Her er det solgt totalt 12 lodd i postkoden, fordelt på ti av Postkodelotteriets medlemmer.

I tillegg til de heldige naboene i postkoden som deler en halv million, deler også alle i postnummeret 200 000 kroner ekstra. Vi gratulerer alle sarpingene med gevinst!

Vinn premier og støtt en god sak

Postkodelotteriet handler i hovedsak om to ting: Å vinne sammen med naboene sine og å støtte gode formål. Da Postkodelotteriet startet opp var det med formål om å samle inn penger til humanitære formål. Når du har lodd har du nemlig ikke bare muligheten til å vinne, du bidrar også til en god sak. Minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Internasjonalt støtter Postkodelotteriet en rekke veldedige organisasjoner, og til sammen har vi delt ut over 100 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?