Over 70 vinnere fra Larvik!

29. november 2020 – 3270 Larvik – 200 000 kroner – 2 223 kroner per lodd

Det er første søndag i advent, og siste søndag i november. Gjennom hele måneden har vi delt ut doble gevinster til alle vinnerne våre. Novembers siste ukesgevinst går til postnummer 3270 Larvik. Premiepotten på 200 000 kroner deles på hele 90 lodd i postnummeret! Mange har flere lodd, og til sammen er det 74 vinnere fra postnummer 3270 Larvik som kan glede seg over gevinst i dag.

Det er tydelig at det er mange fra Larvik som har skjønt at det kan lønne seg å ha lodd i Postkodelotteriet. Vi skal ikke lenger tilbake enn til august da postnummer 3270 vant forrige gang. Blir det hattrick i 2020? Alle lodd er med på alle vinnersjanser, hver eneste dag hele året. Og siden lotterier ikke har hukommelse, er det jo helt åpent hvem som vinner resten av årets Postkodelotterigevinster.

Viktige inntekter for WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du har lodd i Postkodelotteriet er du med på alle vinnersjansene våre og på å støtte en god sak. Da Postkodelotteriet startet opp i Nederland i 1989 var det med formål om å samle inn penger til humanitære formål. I Norge går minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Tidlig i høst delte Postkodelotteriets to ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen ut nye sjekker til de to organisasjonene. «Med pengene fra Postkodelotteriet har vi fortsatt det gode arbeidet med å sikre mer natur og mindre utslipp, jobbet for å bekjempe plastforsøplingen, for å stoppe avskogingen og ikke minst for å ta vare på havet», fortalte Karoline Andaur, generalsekretær i WWF Verdens naturfond.

Vil du også ha sjansen til å vinne?