Tre i Larvik deler en halv million

29. november 2020 – 3270 DW Larvik – 500 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

Det er første søndag i advent, og siste søndag i november. Gjennom hele måneden har vi delt ut doble gevinster til alle vinnerne våre. Novembers siste ukesgevinst går til postkode 3270 DW Larvik. Her er det tre vinnere som har til sammen fire lodd i postkoden. Premiepotten er på 500 000 kroner, og gir en gevinst på 125 000 kroner per lodd.

Vi skal ikke lenger tilbake enn august for å finne de forrige postkodevinnerne i 3270 Larvik. Det er tydelig at det er mange fra Vestfoldbyen som har skjønt at det kan lønne seg å ha lodd i Postkodelotteriet!

Vinnerne ble kontaktet på telefon og med videosamtale fra våre to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen.

I tillegg til de tre heldige postkodevinnerne, deler også alle med lodd i postnummeret 200 000 kroner ekstra. Vi gratulerer alle de heldige vinnerne i Larvik med litt ekstra til jul!

Viktige inntekter for WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du har lodd i Postkodelotteriet er du med på alle vinnersjansene våre og på å støtte en god sak. Da Postkodelotteriet startet opp i Nederland i 1989 var det med formål om å samle inn penger til humanitære formål. I Norge går minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Tidlig i høst delte Postkodelotteriets to ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen ut nye sjekker til de to organisasjonene. «Med pengene fra Postkodelotteriet har vi fortsatt det gode arbeidet med å sikre mer natur og mindre utslipp, jobbet for å bekjempe plastforsøplingen, for å stoppe avskogingen og ikke minst for å ta vare på havet», fortalte Karoline Andaur, generalsekretær i WWF Verdens naturfond.

Vil du også ha sjansen til å vinne?