Gunn og Jostein vinner over en halv million hver

15. desember 2020 – 3626 SL Rollag – 1 million kroner – 500 000 kroner per lodd

Årets siste månedsgevinst går til postkode 3626 SL Rollag. Her er det to vinnere som deler premiepotten på 1 million kroner!

Det er Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen som fikk gleden av å ringe de to hovedvinnerne våre. Gunn forteller at hun er godt i gang med juleforberedelsene og at hun både har bakt og pyntet med nisser til jul. Med en gevinst på over en halv million blir det nok litt ekstra julegaver i år også. Den andre hovedvinneren heter Jostein og avslører at han liker å reise. Ofte blir det en 14 dagers, men med 514 706 kroner skal det godt gjøres å bruke opp alt i løpet av én ferie!

Vinnerne ble kontaktet på telefon ettersom vi ikke tar sjansen på å reise rundt og besøke vinnerne våre i disse tider. Din trygghet er vår første prioritet. Premiene finner uansett veien hjem til vinnerne!

Begge de to hovedvinnerne våre vinner i tillegg til postkodegevinsten sin del av postnummergevinsten. Alle med lodd i postnummer 3626 Rollag deler 250 000 kroner.

Du støtter en god sak gjennom Postkodelotteriet

Når du er medlem av Postkodelotteriet støtter du WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer samtidig som du har muligheten til å vinne sammen med naboene dine.

«Med midlene fra Postkodelotteriet kan vi støtte familier gjennom kriser og sørge for at barn ikke blir alene. Hvert barn i god omsorg er en investering for fremtiden», sier Sissel Aarak, fungerende generalsekretær i SOS-barnebyer, som forteller at dette arbeidet er enda viktigere nå enn noensinne. «De økonomiske og sosiale konsekvensene av koronapandemien gjør at mange flere barn lever i familier som ikke lenger klarer å dekke barnas grunnleggende behov. At vi har mulighet til å styrke vår innsats for å støtte familier som er i en utsatt situasjon, er derfor veldig viktig for å minske de negative konsekvensene av pandemien for barna», slår hun fast.

Vil du også ha sjansen til å vinne?