Romjulsdrøm for Sande i Vestfold

27. desember 2020 – 3073 YK Sande i Vestfold – 250 000 kroner – 22 728 kroner per lodd

Gledelig jul! Og spesielt til postkode 3073 YK Sande i Vestfold. Her lander nemlig ukens postkodegevinst på til sammen 250 000 kroner. For en romjulsgave til de 11 vinnerne i postkoden!

Anne Brit er en av vinnerne, og forteller at hun synes det er gøy å kjøpe lodd. Ekstra gøy var det derfor da Tom Stiansen ringte henne med videosamtale for å overrekke gullkonvolutten med vinnersjekken i. Med nyinnkjøpt bil kommer pengene godt med!

Støtte til gode formål

Det at noe av pengene går til gode formål var grunnen til at Ola Ingar valgte å kjøpe lodd i Postkodelotteriet, kan han fortelle. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er delt ut går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Men også halvparten går tilbake til spillerne som premier. «Jøss, det er såpass, ja», utbryter Ola Ingar når Tom trekker ut vinnersjekken fra gullkonvolutten.

Mette gjetter at det skjuler seg fire-fem tusen i konvolutten Jorun Stiansen har med seg. Gleden er derfor stor når summen med 25 506 kroner kommer til syne. I tillegg til postkodegevinsten, er nemlig også hovedvinnerne med på å dele postnummergevinsten – der alle med lodd i postnummeret deler 100 000 kroner.

Vil du også ha sjansen til å vinne?