31 heldige vinnere delte Kjempegevinsten på 20 millioner kroner!

11. januar 2021 - 1360 Fornebu og 1456 Nesoddtangen - 20 millioner kroner

I januar delte vi ut vår største gevinst noensinne. Kjempegevinsten på hele 20 millioner kroner ble fordelt på 31 heldige vinnere i 1360 Fornebu og i 1456 Nesoddtangen. Og hele 7 av de heldige vinnerne endte opp som millionærer!

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Og med så mange millioner i potten ligger alt til rette for en skikkelig nabolagsfest! Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt for å dele ut premier, men på grunn av koronapandemien har vi tatt en liten pause i besøkene. Premiene finner veien frem likevel! Alle som vinner får beskjed, og noen får en hyggelige telefon fra Tom eller Jorun. Kanskje det er deg de ringer neste gang?

Minst 50 prosent til WWF og SOS-barnebyer

Når du har lodd i Postkodelotteriet har du muligheten til å være med å vinne premier samtidig som du støtter en god sak. Postkodelotteriet er verdens tredje største private giverorganisasjon til veldedige formål. Siden starten i Nederland i 1989 har vi delt ut over 100 milliarder kroner til ulike gode formål. I Norge går støtten til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med de to organisasjonene, og det garanteres at minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til de SOS-barnebyer og WWF.

Vil du også ha sjansen til å vinne?