4360 Varhaug vinner 250.000 kroner

15. januar 2021 - 4360 Varhaug - 250 000 kroner - 3 732 kroner per lodd

Denne måneden deler vi ut månedsgevinsten hele fire steder! Postnummer 4360 Varhaug er en av vinnerne, og alle med lodd i postnummeret deler 250 000 kroner!

WWF og SOS-barnebyer jubler også

Det er ikke bare vinnerne som kan juble for at Postkodelotteriet deler ut gevinster over hele Norge. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er også glade for hver eneste en av medlemmene våre. De to organisasjonene får nemlig minst 50 prosent av Postkodelotteriets inntekt etter at premier er trukket fra.

«Med midlene fra Postkodelotteriet kan vi støtte familier gjennom kriser og sørge for at barn ikke blir alene. Hvert barn i god omsorg er en investering for fremtiden», sier Sissel Aarak, fungerende generalsekretær i SOS-barnebyer, som forteller at dette arbeidet er enda viktigere nå enn noensinne. «De økonomiske og sosiale konsekvensene av koronapandemien gjør at mange flere barn lever i familier som ikke lenger klarer å dekke barnas grunnleggende behov. At vi har mulighet til å styrke vår innsats for å støtte familier som er i en utsatt situasjon, er derfor veldig viktig for å minske de negative konsekvensene av pandemien for barna», slår hun fast.

Vil du også ha sjansen til å vinne?