Jorun delte ut gevinst til postnummer 4707 Vennesla

15. januar 2021 - 4707 Vennesla - 4 099 kroner per lodd

Denne måneden deler vi ut månedsgevinsten hele fire steder! Postnummer 4707 Vennesla er en av vinnerne, og alle med lodd i postnummeret deler 250 000 kroner!

Jorun Stiansen er en av Postkodelotteriets ambassadører, og har vokst opp i nettopp Vennesla. Hun synes det var stor stas å få ringe noen av vinnerne fra hjembygda med den gode nyheten. I tillegg til at alle i postnummeret delte en kvart million, var det også fire hovedvinnere med riktig postkode.

Vanligvis ville Jorun reist til Vennesla for å dele ut premier, med gavesjekker, blomster og et filmteam for å fange jubelen fra vinnerne på film. På grunn av koronasituasjonen er ikke det mulig nå. «Vi kan jo ikke reise rundt på samme måte for å overraske vinnere lenger, så da bruker vi i stedet video og telefon, men reaksjonene er like fantastiske. Det var skikkelig koselig å prate med alle vinnerne i Vennesla», sier venndølingen Jorun, som håper hjembygda vinner igjen og at hun da får sjansen til å dukke opp med gullkonvolutter til vinnerne.

WWF og SOS-barnebyer jubler også

Det er ikke bare Jorun og vinnerne fra Vennesla som kan juble. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er også glade for hver eneste en av medlemmene i Postkodelotteriet. De to organisasjonene får nemlig minst 50 prosent av Postkodelotteriets inntekt etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?