Bursdagssang, konfetti og 1 million kroner til vinnerne i Oslo

15. mars 2021 - 0683 XN Oslo - 1 million kroner - 66 667 kroner per lodd

Månedens postkodegevinst1 million kroner går til postkode 0683 XN Oslo! Premiepotten deles på 15 solgte lodd i postkoden. Vi gratulerer aller vinnerne!

Vanligvis reiser Postkodelotteriets to ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen rundt og deler ut premien til vinnere rundt omkring i landet. Nå er besøk byttet med videosamtaler, og Jorun fikk gleden av å ringe de heldige vinnerne i Oslo. Kjersti er en av vinnerne, og jubler da summen 153 334 kroner kommer til syne. - Vi skulle ønske vi var i stua sammen med deg og kunne feire, sier Jorun da familien hennes kaster konfetti over den nybakte vinneren.

Jorun skulle gjerne også besøkt Runar med en ekstra stor bukett blomster. Han har nemlig bursdag når han får telefon fra Postkodelotteriet om gevinst. I stedet får han bursdagssang og gullkonvolutt. - Ojsann, det var masse penger! Tusen hjertelig takk, utbryter han med et smil.

I tillegg til de 15 loddene i postkoden, deler også alle med lodd i postnummeret ytterligere 250 000 kroner i dag.

Millioner til veldedige formål

Det er ikke bare vinnerne som kan juble for at Postkodelotteriet har startet i Norge. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer får minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?