Kjempegevinsten på 10 millioner kroner til Dombås!

12. april 2021 - 2660 Dombås EI - 10 millioner kroner

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Denne gangen er det naboene i postnummer 2660 som deler Kjempegevinsten på 10 millioner kroner.

Det var flere glade vinnere som vant 10 millioner kroner sammen på Dombås i dag. Arild var en av vinnerne som stakk av med en god slump penger.

Vanligvis reiser Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt for å dele ut premier, men på grunn av koronapandemien blir utdelingen på telefon. Premiene finner veien frem likevel! Alle som vinner får beskjed, enten per brev, e-post eller videosamtale. Kanskje det er deg de ringer neste gang?

Anne vant 2 millioner kroner

Alle med lodd i postnummer 2660 vinner Kjempegevinsten sammen, men Anne hadde også riktig postkode. Hun vant dermed toppremien på 2 millioner kroner! Til lokalavisen Gudbrandsdølen Dagningen forteller hun at hun gjerne kunne tenke seg en tur tilbake til Svalbard, der hun har bodd i flere år tidligere. Og selv om premien kommer godt med, peker hun på andre ting som større i livet. Alle de fine menneskene hun har møtt, for eksempel. Å vinne 2 millioner er likevel det mest spesielle hun har opplevd i det siste. - Det gjør en forskjell, helt klart. Jeg er superglad. Det er helt fantastisk!

Linn-Merete og Johnny Roger vant sammen

Siden loddnummeret ditt er basert på postnummeret ditt, vinner du alltid sammen med naboene. Så når samboeren vinner, da vinner du også - hvis du har lodd.

Linn-Merete har hatt lodd i Postkodelotteriet lenge, og i påsken fikk også samboeren Johnny Roger seg et lodd. Det var lurt, for nå vant de begge to!

Johnny Roger var på jobb da Postkodelotteriets Tom Stiansen ringte med den gode nyheten, men siden jobben ligger rett over gata, var han raskt på plass ved Linn-Meretes side. Nå blir det både oppussing og feiring, kan paret fortelle.

Minst 50 prosent til WWF og SOS-barnebyer

Når du har lodd i Postkodelotteriet har du muligheten til å være med å vinne premier samtidig som du støtter en god sak. Postkodelotteriet er verdens tredje største private giverorganisasjon til veldedige formål. Siden starten i Nederland i 1989 har vi delt ut over 100 milliarder kroner til ulike gode formål. I Norge går støtten til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med de to organisasjonene, og det garanteres at minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til de SOS-barnebyer og WWF.

Vil du også ha sjansen til å vinne?