Nå blir det både trampoline og badebasseng i hagen i Hagavik

20. april 2021 - 5217 DP Hagavik - 10 000 kroner per lodd

Dagens postkode er postkode 5217 DP Hagavik. Her vinner alle med lodd 10 000 kroner per lodd.

Hele 9 vinnere i postkoden i dag!

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. I postkode 5217 DP Hagavik er det hele 9 naboer med lodd, og alle vinner 10.000 kroner hver!

Tom er en av dagens vinnere som fikk en hyggelig videosamtale fra navnebror Tom Stiansen. Vinner-Tom kan fortelle at han startet å kjøpe lodd i Postkodelotteriet for å være med støtte gode formål. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. - Jeg så jo at man har mulighet til å vinne og, men jeg har egentlig bare tenkt at jeg er med på å støtte noe, sier Tom. For når man er med å støtte, har man mulighet til å vinne. Og med 10.000 kroner ekstra på konto, kan Tom avsløre at datterens ønske om trampoline og badebasseng til hagen nok blir oppfylt i sommer.

Hver eneste måned ringer Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen til heldige vinnere over hele landet. - Det er utrolig moro å ringe opp vinnerne våre. Vi rekker dessverre ikke ringe alle, men de som ikke får en telefon kan vente seg et hyggelig vinnerbrev i posten, sier Jorun Stiansen. I tillegg til Tom vinner både Marit og syv andre naboer 10.000 kroner hver i postkode 5217 DP Hagavik i dag.

Vil du også ha sjansen til å vinne?