Heidi fra Evenskjer vant 250.000 kroner!

25. april 2021 - 9440 PH Evenskjer - 250 000 kroner

Ukens postkode ligger i Evenskjer i Tjeldsund kommune i Troms og Finnmark fylke: postkode 9440 PH Evenskjer stikker av med gevinstpotten på 250.000 kroner.

Når du har lodd i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne, uansett hvor du bor og hvor mange av naboene dine som også har lodd. Denne gangen var det bare én som hadde lodd i postkoden, og dermed vant hun hele potten. Heidi fra Evenskjer ble både glad og nokså målløs da Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen ringte henne med den gode nyheten.

I Postkodelotteriet har vi vinnere fra både små og store steder, og fordi vi har delt Norge inn i postkoder i tillegg til postnumre, har alle sjansen til å vinne uansett om det bor veldig mange eller veldig få mennesker i postnummeret. Nå var det altså lille Evenskjer som hadde den vinnende postkoden når ukens postkode ble trukket ut.

WWF og SOS-barnebyer vinner alltid!

Uansett hvem og hvor mange som vinner i Postkodelotteriet, er det alltid noen som vinner. Og WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid! De to organisasjonene får minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning etter at premier er delt ut.

Vil du også ha sjansen til å vinne?