Månedens postnummer er i Bergen

15. mai 2021 - 5019 Bergen - 250 000 kroner - 14 706 kroner per lodd

Månedens postnummer er postnummer 5019 Bergen. Premiepotten på 250 000 kroner fordeles på 17 lodd i postnummeret.

Nederlandske Theresia er en av vinnerne som fikk den gode nyheten på telefon fra Jorun Stiansen. Med fire lodd vinner hun totalt 58.824 kroner. - Åh, herregud, er det så mye!? utbryter hun når Jorun drar ut vinnersjekken av gullkonvolutten. - Tusen, tusen takk. Hun har ikke tenkt på hva hun skal bruke premien til enda, men avslører at det nok kommer til å bli litt på barn og barnebarn. - Og så blir det nok sjampanje i kveld, avslutter hun.

- Nei, jeg pleier ikke å ha vinnerflaks, kun i kjærlighet, sier en av de andre bergenserne fra postnummer 5019 når Jorun ringer på FaceTime. Svein Tore er på jobb i Kirkenes når han får den gode nyheten. Nå kan han reise hjem til Bergen med litt ekstra på vei til kontoen.

Savner å besøke vinnerne

Vanligvis reiser Jorun Stiansen sammen med makker Tom Stiansen rundt omkring i Norge for å dele ut premier til glade vinnere. Korona-pandemien gjør det vanskelig å besøke folk, og derfor er klemmer og blomster byttet ut med digitale møter. - Det er utrolig morsomt å ringe vinnerne, men nå gleder jeg meg veldig til å få reise ut og treffe folk igjen, sier Jorun entusiastisk fra et studio i Oslo.

Vil du også ha sjansen til å vinne?