Linda fra Langesund vant en splitter ny Tesla!

11. juni 2021 - 3970 GO Langesund

Det var litt ekstra spennende da Jorun skulle ringe en av vinnerne fra postkode 3970 GO Langesund. Det er nemlig ikke hver dag vi deler ut en splitter ny Tesla model 3 i Postkodelotteriet!

500 000 kroner og en Tesla

Denne måneden deler vi ut ekstragevinster i Postkodelotteriet, og vinneren av en splitter ny Tesla heter Linda og bor i Langesund. Men aller først får hun en gullkonvolutt - alle med lodd i postkoden har nemlig også vunnet 500 000 kroner sammen. Med to solgte lodd i postkoden, blir det 250 000 kroner til hver. - Herlighet, jeg vet ikke hva jeg skal si, utbryter Linda når hun ser summen komme til syne. Og enda mer stum blir hun da Tom kommer kjørende i en knall rød Tesla. - Nå slipper du å bruke pengepremien på bil, ler Tom. - Denne er nemlig bare din!

I tillegg vant også naboen Lisbeth Sidsel sin del av pengepremien. Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du nemlig sammen med naboen - hvis naboen har lodd. Og siden Linda ble trukket ut som vinner av ekstragevinsten, vinner også naboen hennes. - Nå ble jeg glad! Dette er nok til å reparere bilen, sier den andre vinneren fra Langesund, og legger til: - Du aner ikke hvor glad jeg er. Dette betyr mye.

Vil du også ha sjansen til å vinne?