Tom måtte ringe tilbake - mannen i huset vant også!

1. august 2021 - 1349 LB Rykkinn - 250 000 kroner - 31 250 kroner per lodd

Ukens postkodegevinst250 000 kroner går til postkode 1349 LB Rykkinn. Her er det 8 vinnerlodd!

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene. Og da Sissel nettopp hadde lagt på etter å ha fått beskjed om at hun hadde vunnet, ringte telefonen igjen. For mannen har jo også lodd i Postkodelotteriet! Dermed ble det dobbelt opp med gevinst til ekteparet i Rykkinn!

Alle gode ting er tre!

Gunvor var på camping i Hunderfossen med barnebarna da Tom og Jorun ringte henne på videosamtale. Og det er ikke første gang hun vinner i Postkodelotteriet. Til Jorun forteller hun at hun har vunnet noen tusenlapper ikke bare én, men to ganger tidligere. 1349 Rykkinn har nemlig vunnet postnummergevinst både i mars 2019 og i juli i fjor. Denne gangen var det imidlertig litt mer som skjulte seg på vinnerkonvolutten. Med 31 250 kroner ekstra blir det nok noe fint på barnebarna, kan hun avsløre.

Med lodd støtter du WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

For Gunvor var det støtten til SOS-barnebyer som gjorde at hun startet med å kjøpe lodd i Postkodelotteriet. - Jeg pleier å støtte SOS-barnebyer, så da var det jo greit å ha lodd, forteller hun. Sammen med WWF Verdens naturfond får organisasjonen minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?