Da Leif og Annie vant stort, vant flere av de andre naboene også: Kjempegevinsten på 10 millioner til 5355 Knarrevik

7. oktober 2021 - 5355 YO Knarrevik - 10 millioner kroner

Kjempegevinsten lander i 5355 Knarrevik. Premiepotten på 10 millioner kroner fordeles på 5 millioner til postkoden 5355 YO Knarrevik og 5 millioner til alle som har kjøpt lodd i postnummeret.

Etter mange måneder med koronarestriksjoner reiste endelig Postkodelotteriets Tom Stiansen ut for å besøke vinnere av Kjempegevinsten igjen. Turen gikk vestover, til postnummer 5355 Knarrevik og postkode 5355 YO.

Annie skal spandere middag på familien i Canada

Den første av postkodevinnerne som fikk besøk på døra var Annie, som inviterte Tom og resten av Postkodelotteriet inn i stua. Hun kan fortelle at hun kjøpte lodd da hun så bilde av en tidligere nabo fra Loddefjord som hadde vunnet i lotteriet. - Og så er det jo for å støtte en god sak. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er jo det gode med det, sier hun.

På spørsmål om hva hun tenker å bruke penger på, svarer Annie at hun og mannen snart skal reise for å besøke barn og barnebarn i Canada. - Da skal vi spandere middag med familien så ofte vi har lyst, sier hun. Og på 1-2-3 ber Tom henne trekke ut konvolutten.

- Herlighet! Tuller du? Vi kan jo ikke spise for alt dette i Canada! utbryter hun og får en klem av mannen. - Det er helt utrolig! Jeg har aldri hatt så mye penger i mitt liv. Nå kan vi gjøre nesten hva vi vil. - Blir det nok penger igjen til SOS-barnebyer nå da?, spør hun Tom, som kan forsikre henne om at dét gjør det.

- Nå blir det ny bobil og tur til Europa!

I nabohuset til Annie møter vi Leif og Veronica. Når Kjempegevinsten deles ut, fordeles 5 millioner i postkoden og 5 millioner på resten av postnummeret. Leif har to lodd og riktig postkode, og det er dermed ikke småtterier som skjuler seg i hans gullkonvolutt i dag. Før han trekker ut vinnersjekken kan han avsløre at han kjenner litt på spenningen. Og da 3 591 956 kroner dukker opp, blir han først stum. - Du kødder nå? Nå går det faktisk ikke an å si noe. Jeg tenkte jeg aldri kom til å vinne, men to lodd skulle jeg nå likevel ha. Nå blir det ny bobil på paret, som akkurat har fått smaken på bobillivet. - Vi drømmer om en tur nedover i Europa, det er jo så mye å se og oppleve der, sier paret. Og litt ekstra feiring blir det nok snart også, Leif fyller nemlig snart 50 år. Det skal også feires!

Naboene vinner også

Mens Tom står inne under taket utenfor hos Leif og Veronica, begynner det å samle seg med folk i gata utenfor. Når man vinner i Postkodelotteriet vinner man nemlig sammen med naboen, og siden Kjempegevinsten ble trukket ut i 5355 YO Knarrevik, vinner også alle som har kjøpt lodd i postnummer 5355 Knarrevik. Tross det vestlandske høstregnet, er det mange av naboene i postnummeret som har møtt opp for å møte Tom Stiansen og få utdelt hver sin gullkonvolutt med vinnersjekk. Og det var mange blide fjes da Tom telte til tre og ropte «trekk»!

Hvor mye man vinner i Kjempegevinsten kommer an på hvor mange lodd man har og hvor lenge man har vært med i lotteriet. Alle som vinner i Postkodelotteriet får beskjed, enten på telefon, e-post eller med brev i posten.

Vil du også ha sjansen til å vinne?