Vant 250 000 kroner på vei til eksamen!

12. desember 2021 - 5165 AG Laksevåg - 250 000 kroner

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver dag. Ukesgevinsten er på 250 000 kroner og annonseres hver søndag. Premiepotten deles på alle lodd i den vinnende postkoden. Vanligvis er det flere naboer som vinner sammen, men av og til er det én heldig vinner som stikker av med hele gevinsten. Akkurat det skjedde med Ralf fra Laksevåg denne uken!

- Er alt det til meg?

Tidligere denne uken ringte Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og opp den heldige ukesvinneren fra Laksevåg. - Jeg ringer fra Postkodelotteriet og lurer på om du har tid til en prat, innledet han. - Ja, men da må du være rask, for jeg skal opp til eksamen om 10 minutter, svarte Ralf og fortalte at han jobber som sprinkelmontør og holder på med videreutdannelse innen automatiske brannslokkeanlegg. - Ja, da får vi bare raska på, lo Tom og makker Jorun Stiansen kom løpende med gullkonvolutten. De telte ned fra tre-to-én før Jorun trakk ut vinnersjekken med summen 250 000 kroner. Ralf mistet nesten munn og mæle.

- Er det til meg? Alt sammen? Nå må jeg holde meg fast!

- Dette var en utrolig hyggelig opplevelse, sa en glad Jorun etter å ha ønsket Ralf lykke til på eksamen. - Ja, vi får håpe det gikk bra, det kan jo ikke være bare-bare å skulle ha eksamen etter en slik overraskelse, sa Tom.

Adventskalender året rundt

Postkodelotteriet deler ut gevinster hver dag i hele desember - og resten av året.

- Det er jo omtrent som en adventskalender, sier Jorun Stiansen, bortsett fra at vi ikke slutter på julaften. - Vi fortsetter å dele ut gevinster hver dag hele året. Nå gleder vi oss til rett over nyttår, når vi skal dele ut vår største gevinst på 20 millioner kroner.

Vil du også ha sjansen til å vinne?