Julen kom tidlig til Songe i år

15. desember 2021 - 4909 XR Songe - 1 million kroner i postkoden - 4909 Songe - 250 000 kroner i postnummeret

Månedens postkode ligger på Sørlandet og er postkode 4909 XR Songe. Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen sto på farten for å reise og besøke vinnerne med en sjekk på 1 million kroner til postkoden og ytterligere 250 000 kroner til postnummeret 4909, men økende smittefare og et uvanlig snøvær satte en stopper for det. I stedet var det noen av de heldige vinnerne som fikk en hyggelig førjulshilsen på telefon.

- Det blir flotte julegaver i år

Det er to vinnere i postkoden, og en av dem er Eirik. - Å, himmel! utbryter han når han får se summen på vinnersjekken som skjuler seg i gullkonvolutten. - Nå fikk jeg tårer i øynene, det er ikke ofte, sier han. Hva han skal bruke pengene på har han ikke tenkt på, men medgir at det i alle fall kommer til å bli flotte julegaver i år.

Tom og Jorun ringte til Eirik fra Songe med en ekstra fin juleoverraskelse i år. Han har lodd i månedens postkode og vinner over en halv million kroner!

Når man vinner i Postkodelotteriet vinner man sammen med naboen. Og i postkode 4909 XR Songe har to av naboene lodd. Grete er den andre hovedvinneren, og får også telefon av de to blide ambassadørene.

- Det var ikke i min villeste fantasi at jeg skulle vinne, sier hun til Tom da han spør henne om hva hun har lyst til å bruke litt penger på. - Jeg tenker ikke på at jeg har lodd, annet enn at jeg vet at jeg støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Men etter å ha tenkt seg litt om innrømmer hun at jo, hun ønsker seg noen nye møbler. - Men skal vi ikke bare sjekke hva som er inni konvolutten da, spør Tom og vinker til seg Jorun. - Nå er jeg litt spent. Eller, ikke litt. Møe spent!, sier Grete og finner frem brillene slik at hun kan lese summen på vinnersjekken. Og da hun får se summen på 510 417 kroner, kommer jubelen. - Oj, oj, oj, oj, oj! Det var jo helt utrolig! Heilt vilt!!

Besøker og ringer vinnere fra hele landet

- Det var synd vi ikke fikk reist og besøkt vinnerne på Songe, sier Jorun Stiansen, som selv bor på Sørlandet. I tillegg til de to vinnerne i postkoden, vinner 24 lodd i postnummeret til sammen 250 000 kroner.

Sammmen med navnebror og makker Tom Stiansen har Jorun fartet land og strand rundt i landet for å overrekke vinnersjekker til naboer fra både nord og sør, øst og vest. I tillegg har de to ringt og overrasket mange av vinnerne på telefon.

- Dette er virkelig verdens beste jobb, sier de to. - Nå gleder vi oss til alle vinnerne vi skal møte og prate med i 2022!

Vil du også ha sjansen til å vinne?