Ukesgevinsten lander i Rørvik

19. desember 2021 - 7900 XC Rørvik – 250 000 kroner – 83 333 kroner per lodd

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver dag. Ukesgevinsten er på 250 000 kroner og annonseres hver søndag. Premiepotten deles på alle lodd i den vinnende postkoden. Ukens postkode er 7900 XC Rørvik i Nærøysund. Det er tre lodd i Postkoden, som deler 250 000 kroner. Tom og Jorun ringte for å gratulere vinnerne.

– Jeg blir helt satt ut jeg nå!

Det snør i Rørvik når Jorun ringer Helge, som har to lodd. Helge har hatt et lite håp om å vinne, men sier at han først og fremst har lodd for å støtte en god sak. – Oj, det var mye penger, utbryter Helge da han får se hvor mye han har vunnet. På sjekken står det nemlig 166 668 kroner. – Jeg blir helt satt ut jeg nå, sier Helge som uten tvil ble overrasket av den fine summen. Han har ikke rukket å tenke på hva pengene skal brukes til: – Det kom litt brått på her, men det er nok noen hjemme som har noen forslag, sier den heldige vinneren i Rørvik.

Adventskalender året rundt

Postkodelotteriet deler ut gevinster hver dag i hele desember - og resten av året.

- Det er jo omtrent som en adventskalender, sier Jorun Stiansen, bortsett fra at vi ikke slutter på julaften. - Vi fortsetter å dele ut gevinster hver dag hele året. Nå gleder vi oss til rett over nyttår, når vi skal dele ut vår største gevinst på 20 millioner kroner.

Vil du også ha sjansen til å vinne?